ICANN76 Agenda Items for GAC Feedback



UTC-5	Saturday 11 March (Day 1)	Sunday 12 March (Day 2)	Monday 13 March (Day 3)	Tuesday 14 March (Day 4)	Wednesday 15 March (Day 5)	Thursday 16 March (Day 6) итс-
9:00 9:15 9:30 9:45	Pleaceholder - Early start GAC LAC Capacity Development Workshop (60 mins) SO/AC Roundtable (08:00-10:00) (120 mins)	Potential GAC Working Group Meetings (60 mins)	Welcome Ceremony (60 mins)	GAC Meeting with the ALAC (60 mins)	GAC Meeting with the GNSO (60 mins)	GAC Communique (60 mins)	9:00 9:15 9:30 9:45
10:15	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	10:15
10:30 10:45 11:00 11:15 11:30 11:45 12:00	GAC LAC Capacity Development Workshop (90 mins)	GAC Opening Plenary (90 mins)	Q&A with ICANN org Executive Team (90 mins) GAC Interna (or) Bilatera Session (90 mins)		Cross-Community Plenary Session "Looking Towards WSIS+20: How Can We Improve the Multistakeholder Model for the Future?" (90 mins)	ICANN Public Forum (90 mins)	10:30 10:45 11:00 11:15 11:30 11:45
12:15 12:30 12:45 13:00	Lunch Break (75 mins)	Lunch Break (75 mins)	Lunch Break (75 mins) [GAC Leadership Meeting]	Lunch Break (75 mins) [GAC Leadership Meeting]	Lunch Break (75 mins) [GAC Leadership Meeting]	Lunch Break (75 mins)	12:30 12:31 12:30 12:45 13:00
13:30 - 13:45 - 14:00 - 14:15 - 14:30 -	GAC LAC Capacity Development Workshop (75 mins)	GAC Discussion on Subsequent Rounds of New gTLDs (75 mins)	GAC Discussion on WHOIS and Date Protection (incl. Accuracy) (75 mins)	Geopolitical Forum (75 mins)	GAC Communique (75mins)	GAC Wrap-Up /or/ GAC Communique (if needed) (75 mins)	13:30 13:45 14:00 14:15 14:30
14:45	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	14:4
15:00 15:15 15:30 15:45	GAC LAC Capacity Development Workshop (90 mins)	GAC Working Group Reporting / IGOs Discussion (60 mins)	GAC Discussion on DNS Abuse (60 mins)	GAC Meeting with the ICANN Board (60 mins)	GAC Communique (60 mins)	ICANN Board Meeting (60 mins)	15:00 15:15 15:30 15:45
16:00 16:15	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	Break (30 mins)	16:00
16:30 - 16:45 - 17:00 - 17:15 - 17:30 -	GAC LAC Capacity Development Workshop (60 mins)	GAC Internal (or) Bilateral Session (60 mins)	GAC Communique (60 mins)	GAC Communique (60 mins)	GAC Communique (60 mins)	Closing Cocktail (60 mins)	16:30 16:45 17:00 17:15 17:30